vyru isnaudojimas

Sužadėtuvės, santuokos sudarymas, vaikų ir tėvų teisės ir pareigos, santuokos nutraukimas ir pan.

vyru isnaudojimas

Standartinė rulas » 2012-02-09 22:03

esu vedes jau 20 metu.pies sesiolika metu turejau romaneli.ji pastojo.valstybe tais laikais reme vienisas motinas.ano vaikas jai trecias nuo skirtingu vyru.as nenorejau kad ji gimdytu,byt ji mane nuramino kad is manes nieko nenori ir kad vaika uzsiaugins pati.as net jai pavydejau kaip jai gera gyvent is tu dydeliu pasalpu,kai as vos galus sudurdavau.po kiek laiko turbut valstybei pasidare per sunku moket tas pasalpes ir seimo vyrai paskeite istatyma,kad joms nebepriklauso ir tegul moka vaiko tevas.as buvau soke.na dar keketa metu gyvenau ramiai,o dabar ji padave i teisma del alimentu.jauciuos ziauriai apgautas
Vartotojo avataras
rulas

Re: vyru isnaudojimas

Standartinė LaurasG » 2012-02-10 15:23

Na tai parasykite seimo vyrams, isdestykite savo situacija, esu tikras jie Jus supras ir pakeis atitinkamai istatymus. Ju el. pasto adresus galite rasti www.lrs.lt
LaurasG
Atkaklus senbūvis (-ė)

Re: vyru isnaudojimas

Standartinė moteris » 2012-02-22 22:31

mastyt apie pasekmes reikejo kai meile zaidet. Vyru isnaudojimo nematau. Matosi tik jusu noras issisukt nuo atsakomybes. Kodel valstybe, o tiksliau kiti mokesciu moketojai turi islaikyti jusu vaika?
Sakot siulet pasidaryt aborta? Kam tie medicininiai terminai? reikejo rasyt tiesiai, kad siulete nuzudyti uzsimezgusia gyvybe, bet moteris atsisake.
Vartotojo avataras
moteris
Naujokas (-ė)

Grįžti į Šeimos teisė

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias